Resultaten voor gratis adverteren krant


    
gratis adverteren krant

Adverteren. Logo. Pijltje. Pijltje.
Metro is de enige gratis krant van Nederland. Ruim 11, miljoen mensen lezen Metro dagelijks aan het begin van de dag in de trein, tram of bus. De krant opent met nieuwspagina's, en in de regios Amsterdam en Rotterdam wordt dit aangevuld met regionaal nieuws.
adverteren
Moet ik adverteren in de lokale krant? Multicopy.
Over dit blog. Moet ik adverteren in de lokale krant? Adverteren in het lokale sufferdje oftewel huis-aan-huisblad: is dat wel of niet weggegooid geld? We geven zes voordelen en zes nadelen. Is het huis-aan-huiskrantje een goedkope marketingmachine of adverteer je voor de oudpapierbak?
auto verkopen gratis
Huis-aan-huisbladen in Noord-Holland Rodi Media.
Maak uw eigen krant of magazine. rodi.nl Nieuws uit de regio. Adverteren in huis-aan-huisbladen heeft effect. Lezers waarderen huis-aan-huisbladen en de advertenties die erin staan. Ook in uw regio hebben wij een krachtig zondags of nieuwsblad om uw actie of nieuws onder de aandacht te brengen.
social media adverteren
Gooi en Eembode Adverteren.
De krant heeft een sterke lokale betrokkenheid en wordt goed gelezen. Logisch dus dat er volop winkels, bedrijven en instellingen uit Hilversum en omstreken adverteren in het HilversumsNieuws. Klik voor meer informatie en tarieven. Voor de kleinere adverteerder en de particulier zijn er de Kleintjes, advertenties met een kleine prijs en een groot bereik. Dankzij de advertenties kunnen het weekblad en deze website gratis worden aangeboden.
motten bestrijden
Gratis adverteren op internet Gratisadvertentieplaats.nl.
Dit doordat u een groter bereik heeft dan een krant, en uw advertentie vooral gevonden zal worden door daadwerkelijke geïnteresseerde partijen, doordat zij zelf op zoek gaan naar een product of dienst die zij zelf zoeken, en u niet uw advertentie voorschotelt aan iedereen die toevallig de betreffende krant leest. Uw gratis advertentie zal daardoor eerder gezien worden door echte geïnteresseerden. Ja ik wil nu ook gratis adverteren!
machine stelvoeten
Huis-aan-huiskranten De Persgroep.
Home Adverteren Portfolio Huis-aan-huiskranten. Home Adverteren Portfolio Huis-aan-huiskranten. De Persgroep is marktleider in Nederland en realiseert met de huis-aan-huiskranten wekelijks ruim 5 miljoen contacten. Hiermee bieden we adverteerders de mogelijkheid om huis-aan-huiskranten in te zetten als massamedium, of juist te segmenteren naar pakketten of titels met lokaal bereik.
social media adverteren
Adverteren? Groninger Studentenkrant.
Maar aangezien de krant volledig door studenten wordt samengesteld, slaagt de Studentenkrant erin om scherp, relevant en boeiend te blijven. Het is dan ook niet voor niets dat wij de enige papieren krant zijn die al 28 jaar gelezen wordt. // Onze vormgevers kunnen gratis een advertentie voor u vormgeven. // Alle prijzen zijn exclusief BTW. // Hoe vaker u adverteert, hoe goedkoper we worden. We doen graag een aanbieding. Online adverteren kan ook!
website adverteren
Adverteren.
De gratis huis-aan-huis uitgave heeft gemiddeld 72 fullcolour paginas en wordt op woensdag bij alle huishoudens in ons verspreidingsgebied bezorgd. Met een oplage van 58.000 en een leesdichtheid van 86% heeft uw advertentie in Weekblad De Toren een uitzonderlijk groot bereik. We dragen zorg voor een correcte verspreiding wat blijkt uit de minieme foutmarge van slechts 1-2%. NIPO onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat ieder exemplaar van de krant door twee mensen wordt gelezen: dit betekent een verdubbeling van uw advertentiebereik. Adverteren in Weekblad De Toren.
De kracht van lokaal adverteren in gratis huis-aan-huis krant Loosduinsekrant.nl.
De Nieuwe Loosduinse Krant maakt deel uit van Haaglanden Media Combinatie. Dit is een samenwerkingsverband van 6 zelfstandige huis-aan-huiskranten: De Nieuwe Loosduinse Krant, Zuidwester Krant editie 1, Zuidwester Krant editie 2, de Rijswijkse Krant, De Scheveningsche Courant en HaagWestNieuws. Deze zes hebben een gezamenlijke oplage van 204.000. Bedrijven kunnen via De Nieuwe Loosduinse Krant kunnen adverteren in alle zes aangesloten gratis huis-aan-huis kranten.
Telstar-Online.nl Adverteren.
Telstar/Eendracht is een plaatselijk weekblad voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp en Ypenburg. De krant is niet meer weg te denken en scoort een leesdichtheid van bijna 100 procent. De gemeente Pijnacker-Nootdorp kiest al jaren voor deze krant voor alle officiele publicaties.

Contacteer ons